Witam, nazywam się Wiktoria Kot w tym roku ukończyłam już 18 lat. W marcu 2014 roku dowiedziałam się, że choruję na ostrą białaczkę limfoblastyczną. Niestety w maju 2018 roku zdiagnozowano wznowę choroby nowotworowej.

Choroba zmieniła całe moje życie i całej naszej rodziny. Leczenie jest długie i kosztowne. Mimo przeciwności losu dostałam się do wymarzonego Liceum i pragnę w przyszłości zostać lekarzem by leczyć ludzi. Proszę Was o pomoc w codziennej walce z chorobą i wszystkimi przeciwnościami losu z nią związanymi.

WSPOMÓŻ MNIE W CODZIENNYCH ZMAGANIACH

Przekazując 1% i darowiznę FUNDACJI AVALON z dopiskiem KOT, 3350 pomagają mi Państwo w walce z chorobą oraz w codziennym funkcjonowaniu.

Z góry dziękuję wszystkim darczyńcom.