Mam na imię Wiktoria. Urodziłam się 9 marca 2018 roku. Na co dzień jestem radosną, uśmiechniętą dziewczynką ciekawą świata.

Los podarował mi dodatkowy chromosom. Zespół Downa wiąże się z opóźnieniem psychoruchowym, ciągłym pokonywaniem kolejnych barier, a także nieustannymi wizytami u wielu specjalistów. Jestem pod opieką m.in. kardiologa, endokrynologa, nefrologa, audiologa, okulisty, neurologopedy. Twoja pomoc zapewni mi możliwość korzystania z dodatkowych zajęć oraz turnusów rehabilitacyjnych, dzięki którym będę miała szansę na lepszy rozwój.

WSPOMÓŻ MNIE W CODZIENNYCH ZMAGANIACH

Przekazując 1% podatku Fundacji Avalon z dopiskiem Idzikowska, 10265 pomagacie mi w codziennym funkcjonowaniu i w walce o zdrowie.