Wiktor Sobierajski

"Groszek”-bo tak został nazwany przez siostrę, która długo nie mogła się zdecydować jak ma nazywać się nowy członek rodziny.

W swoim krótkim jeszcze życiu przeszedł już sporo i potrzebuje wsparcia aby to życie było lepszej jakości. Groszek ma na imię Wiktor a w prezencie od losu otrzymał Zespół Downa. Jak prawdziwy zwycięzca pokonał wszystkie trudności, ma już za sobą sepsę, usunięcie nerki i operację serduszka. Każdego dnia walczy aby być sprawniejszym, wymaga to jednak dużej pracy specjalistów z zakresu rehabilitacji, logopedii, psychologii i integracji sensorycznej. Wiktor uczestniczy też w nowatorskiej terapii komórkami macierzystymi, która jak na razie przynosi obiecujące efekty ale niestety nie jest tania.

POMÓŻ WIKTOROWI OSIĄGAĆ KOLEJNE KROKI MILOWE

Przekazując 1% Fundacji Avalon z dopiskiem Sobierajski, 7264 wspieracie Państwo codzienne funkcjonowanie, rehabilitację oraz zajęcia terapeutyczne Wiktora.

Poniżej znajdziecie Państwo najnowszy program do rozliczeń PIT za rok ubiegły. W rubryce dotyczącej przekazania 1% został wstawiony numer KRS Fundacji AVALON.

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJEMY ZA WSPARCIE FUNDACJI AVALON :)

Pobierz wersję dla systemu Windows

e-pity po prostu

Pobierz wersję dla systemu MAC OS:

e-pity po prostu

Pobierz wersję dla systemu Linux:

Program e-pity Copyright 2017-2018 e-file sp. z o.o. sp. k.    e pity po prostu

Prowadzone przez: BGŻ BNP Paribas Bank Polska S.A.<