Od 18 lat jestem na wózku inwalidzkim. Uległem wypadkowi - spadłem z rusztowania z wysokości 7 metrów. Na skutek tego został przerwany rdzeń kręgowy na wysokości klatki piersiowej.

Od klatki piersiowej w dół jestem całkowicie sparaliżowany. Nie funkcjonują wszystkie narządy. Co miesiąc muszę kupować zaopatrzenie konieczne do zapewnienia podstawowych czynności fizjologicznych (cewniki, pampersy, worki na mocz itp). Regularnie miewam kłopot z odleżynami, które muszę leczyć. Potrzebuję ciągłej rehabilitacji moich kończyn dolnych. Proszę o wsparcie finansowe, konieczne do mojej egzystencji i przeznaczenie 1% podatku dochodowego na ten cel. Z góry dziękuję za ofiarne serca. Wiesław.

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem MIGAS, 12546 wspierasz mnie w codziennych zmaganiach.