Mam 60 lat, jestem po udarze mózgu w kwietniu i czerwcu 2018r., mam uszkodzone serce. Jestem po zabiegu neurochirurgicznym na kręgosłupie w 2016r. Jestem sparaliżowany prawostronnie. Mam duże problemy z mówieniem, przez co mój kontakt z otoczeniem jest bardzo utrudniony.

Niestety poruszam się na wózku inwalidzkim i wymagam pomocy innych osób podczas chodzenia, kąpieli, codziennych czynności. Znalazłem się w bardzo ciężkiej sytuacji życiowej i finansowej. Obecnie mieszkam w Domu Pomocy Społecznej, po opłaceniu pobytu i leków, praktycznie nie zostaje mi nic na rehabilitację. Bardzo potrzebna jest mi systematyczna rehabilitacja, aby poprawić sprawność fizyczną i intelektualną, praca z logopedą, abym mógł normalnie funkcjonować.

PROSZĘ POMÓŻ MI W WALCE O SPRAWNOŚĆ

Przekazując 1% lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem KWARCIANY, 11447 wspieracie mnie w codziennym funkcjonowaniu i powrocie do zdrowia.