Podaruj 1% podatku. Pomożesz Wieśkowi choremu na niewydolność oddechową w stopniu znacznym? Pamiętasz jaki ciężki oddech miał Darth Vader z GWIEZDNYCH WOJEN?...

Podaruj 1% podatku.Pomożesz Wieśkowi choremu na niewydolność oddechową w stopniu znacznym? Pamiętasz jaki ciężki oddech miał Darth Vader z GWIEZDNYCH WOJEN?U Wieśka to nie fikcja tylko codzienność. Każdy ruch musi być przemyślany, bo niepotrzebna czynność to strata cennego tlenu. Utrzymanie PODTRZYMUJĄCEGO ŻYCIE respiratora, koncentratora tlenu to duży wydatek na energię elektryczną, a pozostaje jeszcze zakup leków i rehabilitacja, paliwo. Na szczęście pozostało mu poczucie humoru.

WSPOMÓŻ WIEŚKA W CODZIENNYCH ZMAGANIACH O ODDECH

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Król, 5647 pomagacie Państwo Wieśkowi w codziennym funkcjonowaniu.