Nazywam się Wiesław Kostrzewa, mam 54 lata. Moje normalne życie przerwała utrata obu nóg, teraz poruszam się tylko na wózku inwalidzkim i potrzebuję stałej opieki. Lewą nogę straciłem w 2012 r. Kończyna dostała się pomiędzy bęben zwrotny a taśmę, czego konsekwencją była jej amputacja powyżej kolana.

W 2018 roku mój stan zdrowia się pogorszył, jednym z powikłań choroby była stopa cukrzycowa. Nogi niestety nie udało się uratować, amputowano ją poniżej kolana. Moim marzeniem jest powrót do samodzielnego funkcjonowania, co ułatwiłyby mi protezy. Niestety koszt protez oraz leków, które muszę przyjmować jest ogromny, dlatego bardzo proszę o wsparcie i pomoc w powrocie do zdrowia.

PROSZĘ O WSPARCIE

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem KOSTRZEWA, 1528 pomagacie mi Państwo w codziennym funkcjonowaniu i walce o sprawność.

Serdecznie dziękuję za pomoc!