Wiesław Birkenfeld

Nazywam się Wisław Birkenfeld, mam 63 lata i mieszkam w Szczecinie. Choruję na Stwardnienie Rozsiane - SM. Obecnie pracuję, jestem nauczycielem z powołania. Jedyną szansą na spowolnienie objawów choroby SM jest intensywna, stała rehabilitacja...

Nazywam się Wisław Birkenfeld, mam 63 lata i mieszkam w Szczecinie. Choruję na Stwardnienie Rozsiane - SM. Obecnie pracuję, jestem nauczycielem z powołania. Jedyną szansą na spowolnienie objawów choroby SM jest intensywna, stała rehabilitacja.  Przekazując 1% podatku lub darowiznę FUNDACJI AVALON z dopiskiem Birkenfeld, 2931 pomagasz mi wciąż poznawać smaki życia. Ze względu na ochronę danych osobowych nie mogę podziękować każdemu darczyńcy z osobna, dlatego też bardzo dziękujemy wszystkim, którzy obdarzyli mnie zaufaniem i przekazali swój 1% podatku w roku 2014. Serdecznie dziękuję!

POMÓŻ MI CIESZYĆ SIĘ KAŻDĄ CHWILĄ!

Wiesław Birkenfeld

Poniżej znajdziecie Państwo najnowszy program do rozliczeń PIT za rok ubiegły. W rubryce dotyczącej przekazania 1% został wstawiony numer KRS Fundacji AVALON.

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJEMY ZA WSPARCIE FUNDACJI AVALON :)

Pobierz wersję dla systemu Windows

e-pity po prostu

Pobierz wersję dla systemu MAC OS:

e-pity po prostu

Pobierz wersję dla systemu Linux:

Program e-pity Copyright 2017-2018 e-file sp. z o.o. sp. k.    e pity po prostu

Prowadzone przez: BGŻ BNP Paribas Bank Polska S.A.<