Mam na imię Weronika, w tym roku skończyłam 26 lat. Urodziłam się z poważną wadą kręgosłupa (przepuklina oponowo-rdzeniowa).

Pierwszy zabieg na kręgosłupie miałam już w pierwszej dobie życia. Od tamtej pory przeszłam kilkanaście operacji i kilkadziesiąt pobytów w szpitalach. Nękają mnie choroby współistniejące, związane z tą wadą. Stale leczę się u kilku specjalistów. Pomiędzy jedną, a drugą bitwą o zdrowie staram się funkcjonować normalnie na ile jest to możliwe z moim stanem zdrowia. Moją pasją jest malarstwo i czytelnictwo. Kocham czytać, pisać recenzje i jeździć na spotkania autorskie.

PROSZĘ O POMOC W CODZIENNYCH ZMAGANIACH

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem WĄTROBA 3259 pomagacie mi Państwo w codziennym funkcjonowaniu i walce o zdrowie.