Nazywam się Weronika Uszakiewicz, mam 22 lata i jestem świeżo upieczoną mamą...

Nazywam się Weronika Uszakiewicz, mam 22 lata i jestem świeżo upieczoną mamą.Od urodzenia cierpię na wadę kończyny dolnej - Fibular Hemimelia oraz Proximal Femoral Focal Deficiency, czyli przekładając na język polski - wrodzony niedorozwój kości udowej i strzałkowej. Od urodzenia leczyłam się w różnego rodzaju ośrodkach w całej Polsce, jednak leczenie nie przyniosło skutku. Wielokrotne operacje zasiały ogromne spustoszenie w moim organizmie, dlatego moje kolano, kręgosłup, miednica, kości i mięśnie są w opłakanym stanie. W chwili obecnej ostatnią szansą na zachowanie mojej sprawności jest amputacja nogi powyżej kolana. Koszty odpowiedniego oprotezowania są ogromne, dlatego bardzo proszę o wsparcie w postaci przekazania 1% podatku, wysyłania SMSów i dokonywania wpłat. Z góry serdecznie dziękuje za pomoc.

WSPOMÓŻ MNIE W CODZIENNYCH ZMAGANIACH

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Uszakiewicz, 8805 pomagacie mi Państwo w codziennej walce o sprawność.