Witajcie. Mam na imię Weronika. Właśnie zdałam do 5 klasy. Mam 11 lat. Od urodzenia choruję na przodozagięcie strzałki ze stawem rzekomym i nerwiakowłókniowatość. Choć życie rzuca mi kłody pod nogi, nie poddaję się i radzę sobie świetnie, zarówno w szkole jak i poza nią. Jestem częstym pacjentem w szpitalach, co wiąże się z ogromnymi kosztami. Pan doktor powiedział, że kiedyś będę zdrowa. To jest moje jedyne marzenie.  Proszę pomóżcie mi je spełnić, a o resztę zawalczę sama.

POMÓŻCIE MI WYZDROWIEĆ

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Paterak, 7907 pomagacie mi Państwo w walce o sprawność oraz wspieracie moje codzienne funkcjonowanie.

Pozdrawiam Was gorąco- Weronika