Nazywam się Weronika Kozłowska i mam 23 lata. Od urodzenia choruję na rdzeniowy zanik mięśni typu III a.

Jest to bardzo rzadka choroba uwarunkowana genetycznie. Środki uzyskane z 1% podatku przeznaczę na rehabilitację oraz nowy lekki wózek. Jestem osobą otwartą i staram się pozytywnie patrzeć na świat. Lubię nawiązywać nowe kontakty oraz nie boję się wyzwań. Studiuję prawo na Akademii Leona Koźmińskiego w Warszawie. Myślę też o poszerzeniu moich zdolności językowych, dzięki czemu będę mogła łatwiej znaleźć pracę.

WSPOMÓŻ MNIE W CODZIENNYCH ZMAGANIACH

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Kozłowska, 1175 pomagacie mi Państwo w codziennym funkcjonowaniu.

Dziękuję za okazaną pomoc.