Nazywam się Weronika. Mam 25 lat. Od kilku lat cierpię na chorobę Leśniowskiego-Crohna. Jestem na specjalistycznym żywieniu medycznym, które niestety nie jest refundowane przez NFZ. Poza nim przyjmuję codziennie ponad kilkanaście leków, których koszt miesięczny przewyższa mocno mój budżet.

Choroba Crohna w moim przypadku jest po prostu nieobliczalna - muszę być pod stałą opieką wielu specjalistów. Zanim zachorowałam byłam studentką Uniwersytetu Warszawskiego, pracowałam jako petsitter i zoopsycholog. Działałam w kilku Fundacjach i pomagałam w organizacji zbiórek, bazarków, adopcji zwierzaków. Bardzo chciałabym móc wreszcie wrócić do swoich pasji i robić to co zawsze kochałam.

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Barwińska-Jastreb,13634 pomagacie mi zdobyć środki na żywienie medyczne i codzienne funkcjonowanie. Dziękuję bardzo za okazane wsparcie! Weronika