Waldemar Szumowski

Nazywam się Waldemar Szumowski. Mam 47 lat. Rankiem dnia 12 października 2012 r. żona powiedziała do mnie, żebym pospał jeszcze 5 min i nie zrywał się tak szybko z lóżka. Niestety spiesząc się do pracy, nie posłuchałem jej. O godz. 8.00 przejeżdżając przez strzeżony przejazd kolejowy uderzył we mnie pociąg. Dróżnicy zapomnieli opuścić szlaban. W wyniku tego wypadku doznałem urazu rdzenia kręgowego w odcinku szyjnym. Mam paraliż czterokończynowy. Obecnie poruszam się na wózku inwalidzkim oraz jestem całkowicie zdany na całodobową opiekę innych osób. Od dnia wypadku poddaję się intensywnej rehabilitacji (6 godzin dziennie) rozplanowanej na 7 lat, aby móc chociaż w pewnym stopniu wrócić do samodzielności. Miesięczne wydatki wynoszą ok. 20 tys. zł., co przekracza budżet całej mojej rodziny. Wierzę, że dzięki wsparciu innych odzyskam samodzielność oraz odciążę moich bliskich. Uprzejmie proszę Państwa o pomoc.

PROSZĘ O POMOC W WALCE O NIEZALEŻNOŚĆ

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Szumowski, 2284 dajecie mi Państwo szansę na powrót do życia.

Poniżej znajdziecie Państwo najnowszy program do rozliczeń PIT za rok ubiegły. W rubryce dotyczącej przekazania 1% został wstawiony numer KRS Fundacji AVALON.

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJEMY ZA WSPARCIE FUNDACJI AVALON :)

Pobierz wersję dla systemu Windows

e-pity po prostu

Pobierz wersję dla systemu MAC OS:

e-pity po prostu

Pobierz wersję dla systemu Linux:

Program e-pity Copyright 2017-2018 e-file sp. z o.o. sp. k.    e pity po prostu

Prowadzone przez: BGŻ BNP Paribas Bank Polska S.A.<