Witam, mam na imię Waldek, mam 65 lata. Jestem po dwóch zawałach i po operacji kręgosłupa. 7 lat temu miałem dwa udary i od tego momentu jestem niepełnosprawny. Potrzebuję długiej i kosztownej rehabilitacji. Również od półtorej roku mam problemy z cukrzycą. Mój stan zdrowia nie pozwala mi samodzielnie funkcjonować, dlatego na co dzień mam wsparcie żony. Rok temu zdiagnozowali u mnie raka. Leczę się na onkologii w Bydgoszczy, która jest oddalona od mojej miejscowości o ponad 150 km. Wizyty u lekarzy specjalistów, pochłaniają dużo energii i czasu. A dojazd i nocleg w Bydgoszczy jest kosztowny.   Dziękuję za okazaną pomoc.

WSPOMÓŻ MNIE W CODZIENNYCH ZMAGANIACH

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Schab, 6488 pomagacie mi Państwo w moich codziennych zmaganiach.

Dziękuję za okazaną pomoc.