Waldemar urodził się w czerwcu 2014r. z wadą wrodzoną - przepukliną oponowo-rdzeniową. Syn ma porażenie wiotkie kończyn dolnych, podwichnięte oba stawy biodrowe, stopy końsko-szpotawe oraz pęcherz neurogenny.

Waldek jest cierpliwym, mądrym i pogodnym dzieckiem. Dzielnie znosi codzienną rehabilitację. Staramy mu się zapewnić jak najlepszy rozwój, opiekę lekarską oraz rehabilitację, co wiąże się z dużymi kosztami. Niezbędne jest stosowanie zaopatrzenia ortopedycznego, które też jest kosztowne. Powyższe działania przyczyniają się do tego że w przyszłości syn będzie samodzielnie chodził.

POMÓŻ  WALDKOWI STANĄĆ NA NOGI!

Przekazując 1% podatku Fundacji Avalon z dopiskiem Grzelak, 6316 pomagacie Waldemarowi w codziennym funkcjonowaniu i walce o sprawność. Serdecznie dziękujemy za pomoc, Rodzice Agnieszka i Jakub.