Urszula Kowal

Urodziłam się z wrodzoną rybią łuską. Całe dzieciństwo to była walka z bólem, pękaniem skóry. Gdyby tego było mało, w wieku niespełna 20 lat, okazało się, że mam problemy z sercem. Przeszłam kilka ablacji mięśnia sercowego.

Do tego doszło wrzodziejące zapalenie jelit oraz choroba uchyłkowa. Przez lata żyłam w bólu, często z wyczerpania organizmu lądowałam w szpitalu. A w zeszłym roku przeszłam udar mózgu, którego skutkiem był niedowład lewostronny. Walczę o każdy dzień i dzisiaj już nie poruszam się na wózku tylko „chodzę” ciągnąc za sobą nogę. Obecnie potwierdzono u mnie zespół antyfosfolipidowy. Mimo tych wszystkich niedogodności wiem, że życie jest piękne gdy jest wypełnione miłością. A ja mam najcudowniejszą córeczkę na świecie (Koluch, 11973).

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem KOWAL, 13462 wspierasz mnie w codziennym funkcjonowaniu.

Poniżej znajdziecie Państwo najnowszy program do rozliczeń PIT za rok ubiegły. W rubryce dotyczącej przekazania 1% został wstawiony numer KRS Fundacji AVALON.

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJEMY ZA WSPARCIE FUNDACJI AVALON :)

Pobierz wersję dla systemu Windows

e-pity po prostu

Pobierz wersję dla systemu MAC OS:

e-pity po prostu

Pobierz wersję dla systemu Linux:

Program e-pity Copyright 2017-2018 e-file sp. z o.o. sp. k.    e pity po prostu

Prowadzone przez: BGŻ BNP Paribas Bank Polska S.A.<