Nazywam się Tymoteusz Żulewski, urodziłem się w lipcu 2015r., w 28 tygodniu ciąży...

Witajcie!Nazywam się Tymoteusz Żulewski, urodziłem się w lipcu 2015r., w 28 tygodniu ciąży. Swoje pierwsze 8 m-cy życia spędziłem w szpitalu, z dala od rodziców i brata bliźniaka Dawidka. W swoim krótkim życiu przeszedłem już wiele, między innymi operacje brzuszka, operacje głowy, miałem przetaczaną krew. Choruje na wodogłowie, nadciśnienie płucne. Od powrotu do domu w kwietniu 2016 r. moja Mamusia dzielnie walczy o każdy dzień mojego życia, aby dążyć do mojej samodzielności. Wymagam stałej opieki lekarzy specjalistów, niezbędna jest systematyczna rehabilitacja, oraz kilka turnusów rehabilitacyjnych. Wierzę, że dzięki staraniom Mamy, rodziny oraz specjalistów chodź trochę dorównam swojemu braciszkowi Dawidowi, który jest samodzielny.

Pomóż mi w dążeniu do samodzielności

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Żulewski, 7984 pomagacie mi Państwo w codziennym funkcjonowaniu oraz w walce o samodzielność.

Z całego serduszka dziękuję za pomoc i wsparcie Tymuś z Mamusią