Tymonek jest 2,5 letnim radosnym chłopcem, ciekawym świata i pełnym energii. W 8 miesiącu życia Tymusia zaczęła objawiać się jego choroba, która dopiero w wieku ponad 2 lat okazała się dysplazją korową - wadą wrodzoną mózgu.

Tymek regularnie przyjmuje leki przeciwpadaczkowe. Aktualnie Tymonek jest po operacji, która umożliwiła mu w miarę normalne funkcjonowanie. Jednak pozostał niedowład lewej rączki, który wymaga regularnej rehabilitacji oraz fizjoterapii. Tymek jest bardzo czułym i wrażliwym chłopcem, który uwielbia motocykle, auta oraz zwierzątka. Będziemy bardzo wdzięczni za darowanie 1% podatku na leczenie i rehabilitację dla naszego ukochanego Tymonia, który w zamian daruje swój najpiękniejszy uśmiech małego Psotnika :)

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem WOSIK, 13708 wspierasz nas w codziennych zmaganiach.