Cześć! Mam na imię Tymek! Choć mam dopiero 4 latka to udowodniłem, że jestem dzielnym wojownikiem. Urodziłem się bez 2/3 przełyku, z niedrożnością jelita grubego oraz obniżonym napięciem mięśniowym. Swój pierwszy rok życia musiałem spędzić w szpitalu i przejść wiele operacji.

Do dziś mam trudności z jedzeniem oraz funkcjonowaniem układu pokarmowego. Dodatkowo zdiagnozowano u mnie zaburzenia ze spektrum autyzmu. Jednak dzięki mojej cudownej rodzinie i wspaniałym ludziom, którzy wspierają mój rozwój przekazując swój 1% podatku, mogę nadrabiać zaległości i starać się żyć jak moi zdrowi rówieśnicy. Dziękuję Wam kochani i proszę o dalsze wsparcie.

Przekazując 1% podatku Fundacji Avalon z dopiskiem SPRZECZKA, 10005 wspieracie mnie w codziennych zmaganiach.