Cześć, jestem Tymon. Urodziłem się w 2018 r. z bardzo rzadkim zespołem genetycznym, dyzostozą twarzowo-żuchwową typu Guion-Almeida. W pierwszych dniach życia przeszedłem operację ratującą życie.

Marzę o tym, by jak inne dzieci samodzielnie jeść i móc się komunikować. Często choruję, moje życie to ciągłe pobyty w szpitalach, badania lekarskie, konsultacje i zabiegi. Wymagam specjalistycznej diety, stałej opieki kilkunastu specjalistów i terapeutów. Koszty leczenia i rehabilitacji są bardzo wysokie. Jestem na szlaku górskim i dzięki waszej pomocy, powoli swoim tempem zmierzam do góry.

PROSZĘ, POMÓŻ MI LEPIEJ ŻYĆ

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem PIOTROWSKI,9924 pomagacie mi Państwo w codziennym funkcjonowaniu i w walce o zdrowie.

Za każdą wpłatę serdecznie dziękuję !