Nazywam się Tomasz Żłobiński, mam 55 lat. W 2010 r. miałem udar mózgu. Jestem sparaliżowany lewostronnie. Mam zaburzoną równowagę, nie mogę samodzielnie stać ani chodzić.

Mam także zaburzoną koordynację wzrokowo-ruchową i niewyraźną mowę, dlatego mam utrudniony kontakt z otoczeniem. Wymagam całkowitej opieki – opiekuje się mną żona. Chciałbym kiedyś mimo wszystko zrobić samodzielnie choć parę kroków, ale do tego potrzebna jest ciągła i długotrwała rehabilitacja, której sam nie mam możliwości sfinansować.

POMÓŻ MI WRÓCIĆ DO PEŁNI ZDROWIA!

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem ŻŁOBIŃSKI,1233 wspieracie mnie w codziennym funkcjonowaniu oraz umożliwicie mi kontynuowanie rehabilitacji.

Serdecznie dziękuję za każdą wpłatę.