Mój mały cud Tomasz Trzciński urodził się 30 listopada 2011. Już od początku widzieliśmy, że z synkiem jest ograniczony kontakt, poważny nie szukał kontaktu z nami. W czerwcu 2016r. po diagnozie nie dano nam żadnych złudzeń. Nasz syn ma Zespół Aspergera. Jest inteligentny ale ciężko mu żyć w społeczeństwie. Koszty leczenia są niewyobrażalne. Suplementy, dieta (bez glutenu, cukru i mleka) oraz leki są niezbędne do funkcjonowania syna w społeczeństwie. Częste kontrole u lekarzy generują ogromne koszty. W Polsce temat autyzmu nie jest jeszcze znany. Terapie, sposoby leczenia i potrzebne leki i suplementy w większości nie są refundowane przez NFZ. Dla  rodziców dzieci autystycznych skuteczne leczenie jest olbrzymim  wydatkiem,  przekraczającym możliwości finansowe. Dlatego prosimy o wpłaty aby Tomek mógł dogonić swoich rówieśników i z spokojem stać się częścią społeczeństwa, w którym przyjdzie mu żyć.

WSPOMÓŻ MNIE W CODZIENNYCH ZMAGANIACH

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Trzciński, 8248 pomagacie Nam Państwo w codziennej walce o samodzielność Naszego syna.