Tomasz Szymański

Nazywam się Tomek. Mam 37 lat i dwie cudowne córeczki – 10-letnią Victorię i 6-letnią Nicolę. Kilka lat temu uszkodziłem rdzeń kręgowy, co spowodowało, że zostałem sparaliżowany od klatki piersiowej w dół, przez co poruszam się na wózku.

Mam porażenie czterokończynowe z czym wiąże się wiele dolegliwości. Każdego dnia walczę z ogromnym bólem, spadkami ciśnienia, zakażeniami bakteryjnym i wieloma innymi dodatkowymi dolegliwościami. To wszystko powoduje, że nie jestem w stanie zapewnić rodzinie wszystkiego co najpotrzebniejsze w życiu. Jednak lekarze potwierdzili, że mam ogromne szanse z powrotem stanąć na nogi i stać się samodzielny, ale warunkiem jest intensywna rehabilitacja, która jest bardzo kosztowna.

PROSZĘ O POMOC, KTÓRA POZWOLI Z NADZIEJĄ SPOJRZEĆ NA PRZYSZŁOŚĆ

Przekazując 1% podatku Fundacji Avalon z dopiskiem SZYMAŃSKI, 3613 pomagają mi Państwo w codziennym funkcjonowaniu.

Drogi Darczyńco, jeżeli przekazywałeś darowiznę przez PayU między 01-17.02.2020, skontaktuj się z nami pod adresem mailowym [email protected], w celu sprawdzenia czy Twoja darowizna trafiła na wybrane subkonto. Ze względu na problemy techniczne, nie przy każdej wpłacie zaciągał się identyfikator Podopiecznego. Zależy nam aby wszelkie wpłaty zaksięgować zgodnie z Twoją wolą. Przepraszamy za utrudnienia.

Poniżej znajdziecie Państwo najnowszy program do rozliczeń PIT za rok ubiegły. W rubryce dotyczącej przekazania 1% został wstawiony numer KRS Fundacji AVALON.

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJEMY ZA WSPARCIE FUNDACJI AVALON :)

Pobierz wersję dla systemu Windows

e-pity po prostu

Pobierz wersję dla systemu MAC OS:

e-pity po prostu

Pobierz wersję dla systemu Linux:

Program e-pity Copyright 2017-2018 e-file sp. z o.o. sp. k.    e pity po prostu

Prowadzone przez: BGŻ BNP Paribas Bank Polska S.A.<