Nazywam się Tomek. Wraz z żoną wychowuje dwie cudowne córeczki – 11-letnią Victorię i 7-letnią Nicolę. Kilka lat temu uszkodziłem rdzeń kręgowy, co spowodowało, że zostałem sparaliżowany od klatki piersiowej w dół, przez co poruszam się na wózku.

Mam porażenie czterokończynowe z czym wiąże się wiele dolegliwości. Każdego dnia walczę z ogromnym bólem, spadkami ciśnienia, zakażeniami bakteryjnym i wieloma innymi dodatkowymi dolegliwościami. To wszystko powoduje, że nie jestem w stanie zapewnić rodzinie wszystkiego co najpotrzebniejsze w życiu. Jednak lekarze potwierdzili, że mam ogromne szanse z powrotem stanąć na nogi i stać się samodzielny, ale warunkiem jest intensywna rehabilitacja, która jest bardzo kosztowna, a która jest mi bardzo potrzebna.

PROSZĘ O POMOC, KTÓRA POZWOLI MI Z NADZIEJĄ SPOJRZEĆ NA PRZYSZŁOŚ

Przekazując 1% podatku Fundacji Avalon z dopiskiem SZYMAŃSKI, 3613 pomagają mi Państwo w codziennym funkcjonowaniu.