Nazywam się Tomasz Stachowiak, mam 54 lata. Jestem osobą w znacznym stopniu niepełnosprawną i od urodzenia zmagam się z dużym ubytkiem wzroku, w 1997 roku wykryto jaskrę, którą dwa lata później zoperowano. 2006 rok to kolejna zła data - wykryto cukrzycę typu 2 i CSR - obrzęk plamki, zwyrodnienie stawów kręgosłupa.

Mimo tak wielu schorzeń staram się w miarę normalnie funkcjonować. Moją pasją jest słuchanie muzyki i turystyka. Moim największym marzeniem jest mieć własne mieszkanie. Mimo swoich lat nie poddam się i zamierzam dążył aby moje marzenie stało się faktem.

1% to tak nie wiele – a może zrobić BARDZO WIELE

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Stachowiak,13093 wspieracie mnie w codziennym funkcjonowaniu, rehabilitacji i leczeniu.

Będę wdzięczny za wsparcie. Pozdrawiam serdecznie!