Cześć, mam na imię Tomek. Choruję na mózgowe porażenie dziecięce. 3 sierpnia 2017r będę miał zabieg fibrotomii. :(((...

Cześć, mam na imię Tomek. Choruję na mózgowe porażenie dziecięce. 3 sierpnia 2017r będę miał zabieg fibrotomii. Koszt zabiegu to 11800 zł., niestety nie stać mnie na niego. :((( Muszę więc prosić Was o pomoc w zebraniu taj kwoty, choć nie lubię prosić o pieniądze. Więc proszę każdego, kto jest w stanie i na ile może, niech mnie wspomoże i da mi szansę na lepsze funkcjonowanie. :)  Z góry dziękuję za pomoc i za okazaną życzliwość. Będę bardzo wdzięczny.

WSPOMÓŻ MNIE W CODZIENNYCH ZMAGANIACH

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Pękul, 7726 pomagacie mi Państwo w walce o sprawność oraz wspieracie moje codzienne funkcjonowanie.

Pozdrawiam- Tomek :)))