Tomasz Ostasiewicz

Nazywam się Tomek, w październiku 2011 roku uległem poważnemu wypadkowi, w wyniku którego mam niedowład spastyczny czterokończynowy.

Dziś oddycham samodzielnie i odzyskałem minimalną sprawność w lewej ręce. Aby móc wrócić do sprawności potrzebuję intensywnej rehabilitacji. Państwa ofiarność pomaga mi w realizacji mojego celu.

PROSZĘ O POMOC W ODZYSKANIU SAMODZIELNOŚCI

Przekazując 1% podatku Fundacji Avalon z dopiskiem Ostasiewicz, 1166 pomagacie mi Państwo w codziennym funkcjonowaniu.

DZIĘKUJĘ

Poniżej znajdziecie Państwo najnowszy program do rozliczeń PIT za rok ubiegły. W rubryce dotyczącej przekazania 1% został wstawiony numer KRS Fundacji AVALON.

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJEMY ZA WSPARCIE FUNDACJI AVALON :)

Pobierz wersję dla systemu Windows

e-pity po prostu

Pobierz wersję dla systemu MAC OS:

e-pity po prostu

Pobierz wersję dla systemu Linux:

Program e-pity Copyright 2017-2018 e-file sp. z o.o. sp. k.    e pity po prostu

Prowadzone przez: BGŻ BNP Paribas Bank Polska S.A.<