Nazywam się Tomasz, mam 41 lat. W 2015 roku uległem wypadkowi, doznałem złamania kręgosłupa szyjnego C6, C7 i uszkodzenia rdzenia kręgowego. Konsekwencją jest porażenie czterokończynowe.

W czynnościach życiowych jestem zależny od innych. Regularna rehabilitacja przynosi efekty. Na spacer samochodem jadę już tylko z kierowcą, bez trzeciej osoby. Każdy odzyskany centymetr czucia to sukces. Każdy dzień to dla mnie ciężka praca, nie poddam się nigdy, ale koszty rehabilitacji są bardzo wysokie. Wpłaty pomogą mi w dojściu do samodzielności.

WESPRZYJ MNIE W WALCE O SAMODZIELNOŚĆ

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Orłowski, 5569 wspierasz mnie w codziennym funkcjonowaniu i walce o sprawność.

Serdeczne dzięki. Tomasz Orłowski