Witam. Nazywam się Tomasz, mam 29 lat. W 2007 roku uległem wypadkowi komunikacyjnemu, w wyniku czego doszło do złamania kręgów TH-4, TH-5 oraz porażenia tułowia i kończyn dolnych.

Poruszam się na wózku inwalidzkim ale dzięki codziennym ćwiczeniom oraz odpowiedniemu sprzętowi ortopedycznemu poczyniłem wyraźne postępy. Obecnie jestem na etapie nauki chodu z wykorzystaniem jednej kuli łokciowej. Kontynuowanie rehabilitacji i dalsze postępy przybliżają mnie do upragnionego stanu, w którym w miarę swobodnie będę mógł się przemieszczać w pozycji spionizowanej. Sytuacja finansowa moja i mojej rodziny nie pozwala na kontynuowanie leczenia w wystarczającym stopniu.

PROSZĘ PAŃSTWA O WSPARCIE FINANSOWE

Przekazując 1% podatku i darowiznę FUNDACJI AVALON z dopiskiem OKUPSKI, 3151 pomagają mi Państwo w moich codziennych zmaganiach. Dziękuję.