To jest nasz syn - Tomasz Marczyński. Urodził się w 27 tygodniu ciąży z niewykształconymi w pełni płucami. Zaowocowało to ciężką postacią dysplazji oskrzelowo-płucnej co uzależniło go od wsparcia respiratora...

To jest nasz syn - Tomasz Marczyński. Urodził się w 27 tygodniu ciąży z niewykształconymi w pełni płucami. Zaowocowało to ciężką postacią dysplazji oskrzelowo-płucnej co uzależniło go od wsparcia respiratora. Po operacyjnym usunięciu części prawego płuca, Tomasz potrzebuje czasu, specjalistycznego sprzętu, profesjonalnej rehabilitacji oraz wsparcia żeby zdrowieć, rozwijać się i nadrabiać zaległości wynikające z choroby.Prosimy o wsparcie, które powoli mu się rozwijać i wyrosnąć na zdrowego i wartościowego człowieka.

POMÓŻ TOMASZOWI W WALCE O LEPSZE JUTRO

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Marczyński, 7493 wspieracie Państwo rozwój oraz codzienne życie Tomasza.