Tomasz Łagowski

Mam 48 lat, na imię Tomek. Jestem osobą na wózku, od młodości choruję na Dziecięce Mózgowe Porażenie. Znajduję się w bardzo trudnej sytuacji. Mam 20 letni samochód, który się zepsuł..

Mam 48 lat, na imię Tomek. Jestem osobą na wózku, od młodości choruję na Dziecięce Mózgowe Porażenie. Znajduję się w bardzo trudnej sytuacji. Mam 20 letni samochód, który się zepsuł. Auto jest moim oknem na świat, mieszkam pod miastem, gdzie jeżdżą tylko mini busiki, poruszanie się nimi jest, w moim przypadku, bardzo utrudnione. Mam zlecenie na rehabilitację, a auto umarło. Ofiarując mi 1% podatku lub darowiznę moglibyście sprawić, że wyjdę z domu, sam autem zrobię zakupy, nie musząc prosić nikogo pojadę na rehabilitację, czy do lekarza. Auto jest dla mnie jak krew do życia!!! Wasze wsparcie przywróci mnie na nowo do życia. Będę mógł sam wyjść z domu NA ĆWICZENIA! Ponadto choruję na ciężką postać łuszczycy skóry. Brakuje mi środków na leki. Bardzo dziękuję każdemu kto zrozumie i wrzuci cokolwiek, bym dzięki TWOJEJ ZŁOTÓWCE mógł szybciej sprawniej wyjechać z domu do lekarza, czy na zakupy.

WSPOMÓŻ MNIE W CODZIENNYCH ZMAGANIACH

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Łagowski, 8326 pomagacie mi Państwo w walce o samodzielność oraz w codziennym funkcjonowaniu.

Poniżej znajdziecie Państwo najnowszy program do rozliczeń PIT za rok ubiegły. W rubryce dotyczącej przekazania 1% został wstawiony numer KRS Fundacji AVALON.

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJEMY ZA WSPARCIE FUNDACJI AVALON :)

Pobierz wersję dla systemu Windows

e-pity po prostu

Pobierz wersję dla systemu MAC OS:

e-pity po prostu

Pobierz wersję dla systemu Linux:

Program e-pity Copyright 2017-2018 e-file sp. z o.o. sp. k.    e pity po prostu

Prowadzone przez: BGŻ BNP Paribas Bank Polska S.A.<