Tomasz Kurasiewicz

Nasz syn Tomek zachorował w kwietniu 2009 r. na cukrzycę dziecięcą typu 1 - insulinozależną...

1% Twojego podatku może pomóc naszemu dziecku! To nic nie kosztuje!Nasz syn Tomek zachorował w kwietniu 2009 r. na cukrzycę dziecięcą typu 1 - insulinozależną. Dzięki Waszej pomocy oraz akcji Jolanty Poświat i jej podopiecznych judoków z Będzina (www.judo.bedzin.pl/ludzie-o-wielkim-sercu) mogliśmy zakupić pompę insulinową, która ułatwia życie dzieciom chorym na cukrzycę.Obecnie Tomek z cukrzycą walczy tak samo dzielnie jak kiedyś na macie.Dzięki 1% Twojego podatku będziemy mogli w dalszym ciągu pokrywać koszty związane z leczeniem i rehabilitacją naszego syna. Z przekazanych pieniędzy pokrywamy koszty turnusów rehabilitacyjnych, refundujemy wydatki na zakup środków medycznych niezbędnych do prawidłowego utrzymania poziomu cukrów, co umożliwia naszemu dziecku codzienne normalne funkcjonowanie, a co za tym idzie w przyszłości brak powikłań cukrzycowych.Jeżeli macie życzenie, aby przeznaczyć 1% swojego podatku na pomoc Tomkowi, w składanym przez siebie zeznaniu podatkowym wpiszcie numer KRS Fundacji: 0000270809 z dopiskiem .Serdecznie dziękujemy za wszelką pomoc dla naszego syna Tomka.               Katarzyna i Rafał Kurasiewicz

TOMASZ KURASIEWICZ, 1377

Poniżej znajdziecie Państwo najnowszy program do rozliczeń PIT za rok ubiegły. W rubryce dotyczącej przekazania 1% został wstawiony numer KRS Fundacji AVALON.

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJEMY ZA WSPARCIE FUNDACJI AVALON :)

Pobierz wersję dla systemu Windows

e-pity po prostu

Pobierz wersję dla systemu MAC OS:

e-pity po prostu

Pobierz wersję dla systemu Linux:

Program e-pity Copyright 2017-2018 e-file sp. z o.o. sp. k.    e pity po prostu

Prowadzone przez: BGŻ BNP Paribas Bank Polska S.A.<