Mam na imię Tomasz 33 l. Od urodzenia choruję na mózgowe porażenie dziecięce - niedowład spastyczny czterokończynowy, poruszam się na wózku inwalidzkim. Udało mi się ukończyć studia magisterskie o kierunku Zarządzanie Bezpieczeństwem.

Poprzez rehabilitację staram się walczyć o poprawę swojego stanu zdrowia, utrzymanie obecnej sprawności. Niestety koszty z nią związane są bardzo wysokie. Proszę ludzi dobrej woli, przyjaciół i znajomych o przekazanie 1% podatku. Fundusze te zostaną przeznaczone na sprzęt ortopedyczny, zabiegi rehabilitacyjne, koszty codziennego funkcjonowania.

WSPOMÓŻ MNIE W CODZIENNYCH ZMAGANIACH

Przekazując 1% podatku Fundacji Avalon z dopiskiem GRZYB, 11036 wspieracie mnie Państwo w codziennych zmaganiach. Dziękuję.