Nazywam się Grzesik Tomasz. Moje problemy zaczęły się we wczesnym dzieciństwie. Jednak dopiero w wieku 6 lat stwierdzono u mnie zespół Aspergera.

Moim największym problemem są trudności w nawiązywaniu i podtrzymywaniu relacji międzyludzkich, problemy z komunikacją oraz trudności z akceptacją zmian. Ponadto przejawiam obsesyjne zachowania i mam nadwrażliwość oraz niedowrażliwość na niektóre bodźce. "Inny" sposób budowania relacji z otoczeniem jest niezrozumiały przez większość społeczeństwa. Jestem studentem III roku informatyki. Myślę, że jest to dla mnie odpowiedni kierunek, biorąc pod uwagę moje problemy. W związku z tym, oprócz wydatków na rehabilitację i terapię, potrzebuję także odpowiedniego sprzętu i oprogramowania, które są bardzo drogie.

POMÓŻ MI W WALCE O LEPSZĄ PRZYSZŁOŚĆ

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem GRZESIK, 10787 pomagacie mi Państwo w codziennym funkcjonowaniu.