Tomek na początku września 2016 r. w skutek wypadku komunikacyjnego uległ licznym obrażeniom i w ciężkim stanie znalazł się w szpitalu. Co za tym idzie świat wywrócił się do góry nogami. Po przejściu skomplikowanej operacji stabilizacji kręgosłupa Tomek rozpoczął rehabilitację i jest na początku długiej i ciężkiej drogi.Robi wszystko co w jego mocy żeby osiągnąć samodzielność.Jest bardzo ambitny i zdeterminowany, Tomek ma malutką córeczkę - oczko w głowie dumnego tatusia. Niestety droga jest długa  i wyboista… wierzymy jednak, że dzięki Waszemu wsparciu uda nam się ją pokonać.

WSPOMÓŻ TOMKA W WALCE O SAMODZIELNOŚĆ

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Borrmann, 6407 pomagacie Państwo Tomkowi w codziennym funkcjonowaniu oraz w walce o sprawność.