Nazywam się Teresa i mam 59 lat. Od 1998r. zmagam się z chorobami nowotworowymi. Jako skutek uboczny leczenia raka piersi wystąpiła u mnie miażdżyca, co doprowadziło do amputacją nogi. Kolejny raz uczę się chodzić, nadal mam duży problem z pokonywaniem schodów, co prawie uniemożliwia mi wychodzenie z mieszkania.

Moje marzenie to powrót do normalnego życia. Chciałabym też kiedyś pojechać nad nasze morze ale bez opiekunki z samochodem jest to niemożliwe. Nadal dużo czytam ale nie daje rady zajmować się robótkami czy pięknymi kartkami bo uniemożliwia mi to ból kręgosłupa. Niestety lek który przyjmuję jest bardzo drogi i nierefundowany przez NFZ, dlatego proszę o pomoc w walce o realizację marzeń.

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem ŁUSIAKOWSKA, 11155 pomagacie mi Państwo w codziennym funkcjonowaniu.