Mam na imię Tamara i mam 27 lat. Od urodzenia choruję na mózgowe porażenie dziecięce.Poruszam się samodzielnie choć nieco inaczej niż zdrowe osoby. Do tej pory byłam bardzo samodzielna, jednak od dwóch lat mój stan zdrowia pogarsza się. Przewlekłe bóle nóg i stawów utrudniają mi życie codzienne i powodują, że nie mogę chodzić. Konieczna okazała się operacja i dalsze leczenie. Wszystko to jest bardzo kosztowne, dlatego też zwracam się do Państwa o pomoc w sfinansowaniu operacji oraz dalszej rehabilitacji.  Jestem pewna, że dzięki Państwa pomocy i wysiłkowi oraz ciężkiej pracy uda mi się osiągnąć cel jakim jest powrót do wcześniejszej sprawności i poprawa jakości życia.Bardzo dziękuję za okazaną pomoc.

PROSZĘ, POMÓŻ MI ODZYSKAĆ SAMODZIELNOŚĆ

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Stanicka, 7125 pomagacie mi Państwo w codziennym funkcjonowaniu oraz w powrocie do zdrowia.

Bardzo dziękuję za okazaną pomoc.