Jestem Szymon, urodziłem się z ciężką wadą serca - w obecnej chwili jestem po całkowitej korekcie wspólnego pnia tętniczego. Przeszedłem dwie operacje, jedną z nich był banding a druga na otwartym serduszku. W trzeciej dobie mój stan zdrowia bardzo się pogorszył. Dostałem niewydolności krążenia, niewydolności oddechowej, noworodkowego zakażenia dróg moczowych, zakażenia wirusem. Pod koniec listopada 2016 roku miałem przeprowadzony banding na żyłach, które idą do płuc tzn., miałem założone opaski na żyłach po to, żeby uregulować przepływ krwi do płuc. Po długim pobycie w szpitalu leżałam zaintubowany i powoli dochodziłem do siebie.Minęło 3 miesiące jak wróciłem do domu. Mimo, że bywałem w domu często, chorowałem na górne drogi oddechowe. W czerwcu przeszedłem drugą operacje na otwartym serduszku. Była to bardzo trudna operacja. Ale moja mama wierzyła, że wyzdrowieje, dużo się modliła. I udało się, chociaż wciąż jestem bardzo slaby. Wymagam rehabilitacji rozwojowej i sensorycznej. Dla moich rodziców to bardzo duży wydatek. Proszę o pomoc wszystkich darczyńców. Na co dzień staram być dzieckiem pogodnych i silnym. Chcę, żeby moja mama widziała moją chęć do życia.

WSPOMÓŻ MNIE W CODZIENNYCH ZMAGANIACH

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Trojanowski, 9963 pomagacie mi Państwo w codziennym funkcjonowaniu i w walce o zdrowie.