Szymek urodził się 25 marca 2018 roku. Gdy miał 6 tygodni zdiagnozowano u niego guza mózgu w bardzo złej lokalizacji, uniemożliwiającej całkowitą resekcję. Jest wesołym chłopcem.

Niestety w wyniku komplikacji po 3 operacjach oczko Szymka będzie musiało zostać usunięte. Z uwagi na to, że dzieci szybko rosną konieczna będzie częsta wymiana protezy. Konieczna jest również diagnostyka w kierunku neurofibromatozy - ciężkiej, nieuleczalnej choroby genetycznej. Jako rodzice zrobimy wszystko, aby żył i był po prostu szczęśliwy!

WSPOMOŻ SZYMKA W CODZIENNYCH ZMAGANIACH

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem OWCZAREK, 11446 wspieracie Szymka w codziennym funkcjonowaniu oraz walce o zdrowie.

Dziękujemy za okazaną pomoc.