Szymon Ligęza

Szymon urodził się w 2006 r., jest pogodnym i bardzo żywym dzieckiem. W 2012 r. zdiagnozowano u niego cukrzycę typu1. Od początku bardzo dzielnie znosił wszelkie niedogodności tej choroby: kłucia penem przy podawaniu insuliny i wielokrotne w ciągu dnia nakłuwanie paluszków przy pomiarach cukru. Zagrożeniem dla jego zdrowia i życia są wahania poziomu cukru we krwi, a zwłaszcza gwałtowne spadki cukru. Teraz ma podłączoną pompę insulinową ale nadal musimy nakłuwać jego paluszki do pomiarów glikemii, robimy to od 10 do 15 razy dziennie. Wielką pomocą byłby system ciągłego monitorowania glikemii, który cały czas monitoruje poziomy cukru oraz alarmuje przy zbyt wysokich lub niskich glikemiach. Niestety zakup sprzętu i jego miesięczne utrzymanie jest dla naszej pięcioosobowej rodziny zbyt drogie, dlatego zwracamy się z gorącą prośbą o pomoc Przekazując 1% podatku lub darowiznę FUNDACJI AVALON z dopiskiem Ligęza, 2603 pomagacie Państwo Szymonowi w walce z chorobą. Z góry dziękujemy za wsparcie.

POMÓŻ SZYMONOWI W WALCE Z CHOROBĄ

Poniżej znajdziecie Państwo najnowszy program do rozliczeń PIT za rok ubiegły. W rubryce dotyczącej przekazania 1% został wstawiony numer KRS Fundacji AVALON.

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJEMY ZA WSPARCIE FUNDACJI AVALON :)

Pobierz wersję dla systemu Windows

e-pity po prostu

Pobierz wersję dla systemu MAC OS:

e-pity po prostu

Pobierz wersję dla systemu Linux:

Program e-pity Copyright 2017-2018 e-file sp. z o.o. sp. k.    e pity po prostu

Prowadzone przez: BGŻ BNP Paribas Bank Polska S.A.<