Szymon ma 11 lat. Ma zespół Aspergera, ADHD, zespół Arnolda-Chiariego, wadę genu 9, zespół gorlina-getza, chorobę dwubiegunową.

Jest chłopcem bardzo inteligentnym, bardzo dobrze uczącym się, biorącym udział w różnych konkursach, uwielbia czytać, jak również uczęszcza na Uniwersytet dziecięcy. W szkole jego największą pasją są: matematyka, geografia i historia. Szymonowi jest bardzo potrzebna rehabilitacja ruchowa, jak i psychologiczna. Choroby naszego syna ograniczają jego codzienne życie nie pozwalają mu spełniać jego marzeń. Bardzo prosimy o wsparcie naszego syna.

WSPOMÓŻ SZYMONA W WALCE O LEPSZE JUTRO

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem GUMIENNY, 6740 pomagacie Państwo Szymonowi w walce z chorobą oraz w codziennym funkcjonowaniu.