Szymon to 6-cio letni bardzo wesoły chłopiec. 4 lata temu zdiagnozowano u Szymonka autyzm dziecięcy.

Staramy się o to, aby Szymon w przyszłości mógł normalne funkcjonować w społeczeństwie. Chcielibyśmy, aby funkcjonował jak każde inne dziecko: aby rozumiał emocje, potrafił się bawić z innymi dziećmi, aby rozumiał i śmiał się z żartów innych, by miał świadomość co może zagrażać jego zdrowiu i życiu … Jeśli jeszcze nie podjąłeś decyzji, komu przekazać 1% podatku rozważ proszę, przekazanie go Szymonkowi. Dzięki Tobie Szymonek może zyskać lepszą, intensywniejszą i skuteczniejszą rehabilitację. Może mieć większe szanse na normalne funkcjonowanie w przyszłości.

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem GRZYB, 11027 wspierasz Szymona w codziennych zmaganiach.