Mam na imię Szymon. Jestem wesołym, pełnym energii 4 latkiem. W wyniku niedotlenienia okołoporodowego doszło do krwawienia dokomorowego i zaburzeń neurologicznych (obserwacja w kierunku pęcherza neurogennego, wzmożone napięcie oraz asymetria boczna).

W wieku 2 lat zdiagnozowano u mnie autyzm. Dodatkowo mam wadę układu moczowego i astmę. Jednak jestem małym wojownikiem i nie poddaję się przeciwnościom. Jestem pod stałą opieką specjalistów i chodzę na szereg terapii. Dzięki temu robię ogromne postępy. Intensywna terapia i rehabilitacja oraz stałe leczenie to wielka szansa dla mnie. Wiąże się to jednak z bardzo dużymi kosztami.

1% TWOJEGO PODATKU POPRAWI JAKOŚĆ ŻYCIA SZYMONKA

Przekazując 1% podatku Fundacji Avalon z dopiskiem Bugajewski, 12503 pomagacie Państwo w leczeniu, rehabilitacji oraz codziennym funkcjonowaniu Szymonka.

W imieniu syna serdecznie dziękujemy za okazane serce i pomoc.