Nasza córka Sylwia Zimnoch urodziła się w lutym 2003r. Jest niesłysząca i choruje na dziecięce porażenie mózgowe. Ma wszczepiony implant ślimakowy i potrzebuje rehabilitacji słuchowej oraz ruchowej ze względu na wzmożone napięcie mięśniowe.

Leczenie Sylwii to długotrwały i kosztowny proces na który składa się zakup niezbędnego sprzętu rehabilitacyjnego i ortopedycznego oraz koszty związane z rehabilitacją. Pokrycie wszystkich kosztów przerasta nasze możliwości finansowe. Dzięki Państwa pomocy w dużym stopniu możemy poprawiać stan zdrowia naszej córki oraz zapewnić córce odpowiednie warunki do codziennego funkcjonowania.

PROSIMY O POMOC W WALCE Z CHOROBĄ CÓRKI

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem ZIMNOCH, 2721 pomagacie Sylwii w codziennym funkcjonowaniu.

Za każdą pomoc serdecznie dziękujemy. Rodzice.