Sylwia Zielińska

Nazywam się Sylwia Zielińska, mieszkam w Nowogardzie. W wieku 10 lat zdiagnozowano u mnie Rdzeniowy Zanik Mięśni. Choroba spowodowała, że poruszam się na wózku. Wymagam całkowitej pomocy drugiej osoby. Na tę chorobę nie ma żadnego leku, usprawnić mnie może systematyczna rehabilitacja, która jest kosztowna. Choroba nie przeszkadza mi być osobą aktywną. Ukończyłam studia magisterskie i podyplomowe na Uniwersytecie Szczecińskim. W chwili obecnej jestem na IV roku studiów doktoranckich. Aktywnie działam naukowo (wyjeżdżam na konferencje, publikuję artykuły naukowe, w ramach praktyk prowadzę zajęcia ze studentami). Staram się, żyć tak jak zdrowi ludzie. Zebrane środki chcę przeznaczyć na rehabilitację oraz zakup i montaż windy. W tej chwili by wyjść z domu mam do pokonania 40 schodów, dlatego ograniczam się tylko do koniecznych wyjść (wyjazd na Uczelnie, konferencje).  Przekazując 1% podatku lub darowiznę FUNDACJI AVALON z dopiskiem Zielińska, 1951 pomagają mi Państwo w moich codziennych zmaganiach. Wszystkim, którzy zdecydują się mi pomóc oraz tym, którzy zrobili to w latach ubiegłych, z całego serca szczerze dziękuję!

PROSZĘ O POMOC W WALCE O SPRAWNOŚĆ

Poniżej znajdziecie Państwo najnowszy program do rozliczeń PIT za rok ubiegły. W rubryce dotyczącej przekazania 1% został wstawiony numer KRS Fundacji AVALON.

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJEMY ZA WSPARCIE FUNDACJI AVALON :)

Pobierz wersję dla systemu Windows

e-pity po prostu

Pobierz wersję dla systemu MAC OS:

e-pity po prostu

Pobierz wersję dla systemu Linux:

Program e-pity Copyright 2017-2018 e-file sp. z o.o. sp. k.    e pity po prostu

Prowadzone przez: BGŻ BNP Paribas Bank Polska S.A.<