Mam na imię Sylwia i mam 38 lat. Choruje tak naprawdę całe swoje życie. W 1996r. przeszłam ciężką operacje resekcji jelita. Co spowodowało problemy z układem trawiennym i wskutek tego mam alergie pokarmową. Ze względu na moją alergię pokarmową nie mogę przyjmować leków doustnych tylko wlewy dożylne.Wlewy są przyjmowane codziennie, koszty terapii są ogromne, bo takie wlewy są 10-krotnie droższe niż tabletki. Dodatkowe koszty to dieta bezglutenowa. Dzięki leczeniu i rehabilitacji będę mogła znów samodzielnie się poruszać. Niestety wsparcie finansowe rodzinny i przyjaciół już nie starcza. Dlatego proszę Was o pomoc.

WSPOMÓŻ MNIE W CODZIENNYCH ZMAGANIACH

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Genz, 8651 pomagacie mi Państwo w codziennej walce o sprawność.