Stefi ma 2 latka. Od urodzenia jej małe ciałko było trochę słabsze, ale dopiero pół roku temu otrzymaliśmy diagnozę, która zmroziła nasze serca SMA - rdzeniowy zanik mięśni.

Stefi nie poddaje się i walczy każdego dnia o swoją sprawność. Dzielnie, choć z bólem znosi podawanie leku do rdzenia kręgowego, który ratuje jej życie. Codzienna specjalistyczna rehabilitacja daje nadzieje, że kiedyś będzie mogła stanąć na własnych nóżkach, by wspólnie bawić się z rodzeństwem. Gdy nas to pyta o to, kiedy to się stanie - odpowiadamy, że już niedługo....

POMÓŻ NAM SPEŁNIĆ MARZENIE STEFI

Przekazując 1% swojego podatku lub darowiznę do Fundacji Avalon z dopiskiem GĄGOR – NOWAK 13992 pomagasz nam w codziennych zmaganiach z chorobą, zebraniu środków na rehabilitację, turnusy, zakup specjalistycznego sprzętu.

Za każdą okazaną pomoc bardzo dziękujemy!