Cześć, mam na imię Stefan i mam już 3 lata. Od urodzenia zmagam się ze spektrum autyzmu i zaburzeniami napięcia mięśniowego. Rozpoczęcie intensywnej terapii może odmienić moje życie i całej mojej rodziny.

W przedszkolu realizuję indywidualny program edukacyjno-terapeutyczny, nastawiony na rozwijanie wszystkich moich sfer deficytowych. Bardzo ważnym elementem terapii jest współpraca z mamą i tatą – to mój ulubiony zespół terapeutyczny, który wytrwale ćwiczy ze mną w domu. Codziennie przełamuję osobiste ograniczenia, aby stać się „najlepszą wersją siebie”, co pozwoli mi na samodzielność w życiu dorosłym i prawidłowe funkcjonowanie w społeczeństwie.

WSPOMÓŻ MNIE W CODZIENNYCH ZMAGANIACH

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem WRÓBLEWSKI, 13958 wspierasz mnie w codziennym funkcjonowaniu oraz dalszej terapii.