Witam wszystkich darczyńców. Jestem Stefan i choruję na NEUROPATIĘ RUCHOWĄ WIELOOGNISKOWĄ. Choroba ta jest nieuleczalna i wiąże się z postępującym zanikiem mięśni.

Nie potrafię sam oddychać, pomaga mi w tym mój przyjaciel RESPIRATOR, jestem już coraz słabszy, zmagam się z niedowładem czterokończynowym. Chciałbym sam zjeść obiad,umyć zęby, pójść do toalety i pobawić się z wnukami, niestety jest to niemożliwe. Wierzę jednak, że znajdzie się kiedyś lekarstwo które zatrzyma postęp choroby. Pieniądze zebrane z 1% przeznaczę na środki pielęgnacyjne, lekarstwa i artykuły niezbędne do codziennej egzystencji.

Przekazując 1% podatku lub darowizny Fundacji Avalon z dopiskiem KULA, 12146 pomożecie mi w walce z chorobą i w codziennym funkcjonowaniu.

Pozdrawiam wszystkich i serdecznie dziękuję za wpłaty.