Stanisław Wąsowski

Nazywam się Stanisław Wąsowski, mam 53 lata. W maju 2015 roku zdiagnozowano u mnie nowotwór złośliwy żołądka. Już w czerwcu i lipcu przeszedłem dwie poważne operacje ratujące życie. Usunięto mi cały żołądek oraz śledzionę. Obecnie jestem pod opieką onkologiczną. Podjąłem dalsze leczenie w prywatnym Instytucie, aby szybciej wrócić do pełnego zdrowia, dlatego też w obecnej chwili jestem poddawany zabiegom hipertermii, co ma uniemożliwić przerzuty choroby. Biorę również suplementację ziołową, która wzmacnia i uodparnia organizm. Leczenie to jest jednak dość kosztowne – przekraczające 2 tys. zł miesięcznie. Jeżeli leczenie to pozwoli mi powrócić do zdrowia, jak również do pracy, to warto je kontynuować. Wraz z żoną prosimy o pomoc. Gorąco wierzymy, że z Państwa pomocą i wsparciem nam się uda.

WSPOMÓŻ MNIE W CODZIENNYCH ZMAGANIACH

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Wąsowski, 5153 pomagacie mi Państwo sfinansować dalsze leczenie.

Poniżej znajdziecie Państwo najnowszy program do rozliczeń PIT za rok ubiegły. W rubryce dotyczącej przekazania 1% został wstawiony numer KRS Fundacji AVALON.

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJEMY ZA WSPARCIE FUNDACJI AVALON :)

Pobierz wersję dla systemu Windows

e-pity po prostu

Pobierz wersję dla systemu MAC OS:

e-pity po prostu

Pobierz wersję dla systemu Linux:

Program e-pity Copyright 2017-2018 e-file sp. z o.o. sp. k.    e pity po prostu

Prowadzone przez: BGŻ BNP Paribas Bank Polska S.A.<